Thuis

Simo Better Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Hyaluronic Zure Vullers voor verkoop
Van goede kwaliteit Hyaluronic Zure Vullers voor verkoop
Klantenoverzichten
Uitzonderlijke klantenservice en levering van punt in perfecte voorwaarde. Hoog geadviseerd.

—— Julia

Alle beste. Het gaan opnieuw tot opdracht geven! Zeer tevreden.

—— John

Product aangepaste beschrijving. De spuit kwam met twee injectieuiteinden. Het niet pijn.

—— Jenny

Ik ben extatisch over dit product! Ik voel zekerder over mij.

—— Mary

Ik heb goede resultaten. Ik ben zeer gelukkig met de vullers.

—— Paul

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de PDO-draadkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van de V.S. opdracht.

—— Michael

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— Hoed

De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van de Simo Beter Technologie, Ltd met productie, verkoop en naverkoop de dienst als geheel, belast met professionele hoogte - kwaliteitscosmetischee producten. Wij hebben groot voordeel over prijs en levertijd.

   

  De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

   

  Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Westelijk Europa bereiken.

   

  Simo Better Technology Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft ons eigen uniek team van ontwerpers, voor verschillende types van OEM & ODM de behoeften van de klant!

   

  Wij zijn met meer dan 10 jaar ervarings in OEM/ODM-de dienst, met inbegrip van de bijzondere ontwikkeling van de productfunctie, bijzonder pakket, steekproef die ect developping.

   

  Simo Better Technology Co.,Ltd

 • R & D

  Ons bedrijf heeft opstelling de R&D-afdeling. Wij hebben een sterk R&D-team van Duitsland, Japan en China. Wij konden het ontwerp nieuwe product voor u met een uniek ontwerp op uw speciaal verzoek doen.

   

  Met meer dan 50 elites in RD afd., verstrekken wij OEM/ODM-project voor vele landen, zoals Duits, Japan, Canada, Mexico, Eenheidsstaten, enz.

   
Contactgegevens
Simo Better Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Sarah

Tel.: 0086-137 311 87432

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)