Thuis Producteninjecteerbare huidvullers

Van de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische Kliniek

Van de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische Kliniek

  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
  • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level
 • Nose Tip Correction Hyaluronic Acid Injection Safety Medical Clinic Level

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Simo Better
  Certificering: CE
  Modelnummer: Neusvullers

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 stuk
  Prijs: USD 25-90
  Verpakking Details: 1 stuk per doos
  Levertijd: 5-7 werkdagen
  Betalingscondities: Paypal Western Union,
  Levering vermogen: 10000pcs/week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: De injectie van de neusvuller Functie: het kruis verbond hyaluronic zuur
  Toepassing: Schoonheidssalon/Medische kliniek Gebruik: Neus/Nasolabial vouwen/Gezicht/Lichaam
  Vorm: Vloeibaar gel in vooraf gevulde spuit Functie: Verwijder Rimpels
  Deel: 1ml/2ml/10ml Concerntration: 20mg/ml, 24mg/ml
  Materiaal: Het kruis verbond hayluronic zuur injectieplaats: oppervlaktelaag van de diepe laag van subcuits/van dermis
  Hoog licht:

  hyaluronic acid gel injection

  ,

  injectable hyaluronic acid gel

  De correctie injecteerbare hyaluronic zure huidvuller van het neusuiteinde voor neus

   

  Simo beter is een inzameling van vullers en de verschillende vormen worden ontworpen om op verschillend gebied van het gezicht worden gebruikt. Het wordt gebruikt om achter jeugdige contouren aan de wangen toe te voegen, die natuurlijk na verloop van tijd afvlakken. Het maakt ook gematigd-aan-diep „haakjes“ lijnen rond uw neus en mond (aka de nasolabial vouwen) en de lijnen glad die van de hoeken van uw mond naar de kin (de marionetlijnen) lopen.

   

  Van de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische Kliniek

   

  Een niet chirurgische neusbaan gebruikt huidvullers hyaluronic zuur om volume aan uw neus toe te voegen. 2ml hyaluronic zure injectie van de vullerneus dient als manier om builen glad te maken en de verschijning van een kleinere, rechtere neus te geven. En, zoals de naam voorstelt, is dit een niet-invasieve procedure, zonder de pijn, de kosten, en de complicaties van chirurgische rhinoplasty.

   

  Van de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische Kliniek

   

   De injectie van de neusvuller kon u helpen uw neus een nieuwe vorm geven en uw verschijning binnen verbeteren onder een uur! 

   

  1. Verbeter een verscheidenheid van Onvolmaaktheden 
   

  Die met haviksneuzen zijn ideale kandidaten voor een baan van de injectieneus. Zoals de vóór en na foto's tonen, geeft de de injectievuller van de neuslift haar vroegere haviksneus een vlotte en rechte verschijning.

   

  Maar de huidvullers zijn niet alleen voor verbeterende builen. Hyaluronic zure injectie van de vullerneus kan ook worden gebruikt om een verscheidenheid van andere onvolmaaktheden op de neus te verbeteren. Deze procedure kan helpen om het uiteinde van de neus te verhogen en te richten als het neer daalt aangezien de vuller zal helpen om het op te heffen. De niet chirurgische hyaluronic zure vuller van de neusbaan kan ook helpen om neus het plaatsen en lichtjes bochtige neuzen te verbeteren, aangezien de vuller om het even welke scherpe hoeken zal verbeteren. 

   

  Een baan van de de neusinjectie van de collageen hyaluronic zure vuller kan de verschijning van de brug zacht worden en builen of deuken op de neus ook rechtmaken en vullen. En, de huidvullers kunnen neusgatgrootte zelfs verminderen.

   

  2. Harmoniseer Uw Gezichtseigenschappen 
   

  Een niet chirurgische huid de vullerbaan van de neusverhoging kan niet uw neus kleiner of dunner maken, en het kan geen gebroken neus verbeteren. Maar terwijl die met brede of grote neuzen niet deze onvolmaaktheden met een niet chirurgische neusbaan kunnen direct veranderen, kunnen de vullers helpen uw gezichtseigenschappen in evenwicht brengen en uw algemene blik verbeteren.

   

  Hoewel uw arts volume met vuller zal toevoegen, is het eindresultaat een neus die kleiner lijkt. Dit maakt dan de neus aan het gezicht die evenredig, die en het verbeteren harmoniseren met de rest van uw gezicht om een evenwichtige verschijning tot stand te brengen.

   

  Van de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische Kliniek

   

  3. Verbeter Zelfrespect 
   

  Vele aspecten van de vrouwelijke vorm ondergaan positieve revisie. Maar wanneer het over neuzen komt, blijven de conventionele schoonheidsnormen hetzelfde, tonend een voorkeur voor kleinere, rechtere neuzen.

   

  Dientengevolge, kunnen vele mensen met builen of haken in hun neus laag zelfrespect en intimidatie van een vroege leeftijd ervaren.

  Maar terwijl rhinoplasty te extreem kan schijnen, is een Ha-baan van de de neus huidvuller van de gelinjectie een snelle, gemakkelijke en pijnloze manier om uw zelfrespect op te voeren en de blik te krijgen u altijd van hebt gedroomd. En, als de meest efficiënte veranderingen hebben gemaakt die wij aan onze verschijning, het is ook subtiel genoeg om uw blik te verbeteren zonder het duidelijk te maken dat u gehad=hebt= een kosmetische procedure.

   

  4. Een betaalbare Optie
   

  Deze procedure is een fantastische, betaalbare optie voor zij die hun verschijning willen veranderen zonder het gaan onder het mes.

   

  In feite, is een zeer belangrijk voordeel voor vele mensen dat injecties van de de correctie de gezichtsvuller van het neusuiteinde veel minder dan chirurgische rhinoplasty kosten, die u achterduizenden ponden kan plaatsen.

   

  Van de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische Kliniek

   

  5. Directe Resultaten 


  De patiënten die vuller hyaluron zuur voor neus ondergaan hieven baanliefde op dat de resultaten direct zijn. Omdat de procedure niet-invasief is, hoewel zwellen en/of kneuzen aanwezig kunnen zijn, is dit gewoonlijk minimaal. Dientengevolge, moeten de patiënten niet wachten om hun resultaten op dezelfde manier te zien die zij moeten na chirurgische rhinoplasty.

   

  In feite, aangezien u volledig wakker bent kunt u uw verschijning in een spiegel bekijken om uw nieuwe neus te zien vorm vergen.

  En, aangezien de injecties klein en nauwkeurig zijn, is er meer die controle over de contouren en de vorm tijdens de procedure worden gecreeerd, die voor patiënten om geruststellend is te zien.

   

  6. Geen Onderbreking 
   

  Evenals het zijn een snelle procedure die tussen 30 en 45 minuten neemt, zijn er weinig aan geen afschrijvingstermijn. Aangezien de niet chirurgische hyaluronic zure huidvuller van Korea voor neus die banen een nieuwe vorm geven geen algemeen verdovingsmiddel gebruikt, is er geen slaperigheid na de procedure. En, in tegenstelling tot chirurgische rhinoplasty, wat over het algemeen sommige ernstige neusverbanden voor weken betekent, is er geen onderbreking met de huidbanen van de vullersneus.

   

  U kunt gevoeligheid maximaal 24 uren ervaren en u zou zich van het wrijven van de behandelde gebieden rond 12 uren moeten onthouden, maar anders, kunt u normale activiteiten net daarna hervatten.

   

  7. Duurt maximaal 18 Maanden 
   

  Na de hyaluronic zure huid de vullersprocedure van de vullerneus, wordt het hyaluronic zuur natuurlijk geabsorbeerd in het lichaam en na verloop van tijd opgesplitst. De resultaten zullen van persoon aan persoon toe te schrijven aan de natuurlijke genetische make-up van de huid en de manier variëren het aan de huidvullers reageert. Maar gemiddeld, kan een niet chirurgische injecteerbare baan van de neusvuller van 12 tot 18 maanden duren.

   

  Aangezien de resultaten vrij tijdelijk zijn, kunnen de aanpassingen als uw neus worden gemaakt begint na verloop van tijd terug te veranderen om ervoor te zorgen dat u een natuurlijke blik handhaaft.

   

  8. Het is Omkeerbaar 
   

  In de onwaarschijnlijke gebeurtenis dat u niet gelukkig met het resultaat van uw niet chirurgische huidbaan bent van de vuller hyaluronic zure neus, is het ook omkeerbaar.

   

  Uw arts kan een oplossende substantie gebruiken om uw neus aan de vorm te herstellen het vóór de procedure binnen 48 uren was. Voor vele mensen, is dit een verschillend voordeel aan de permanente en soms ongewenste resultaten van rhinoplasty. En, het feit dat het omkeerbare aanbiedingen toegevoegde herverzekering aan zij is die reserves over het veranderen van hun verschijning met kosmetische procedures hebben.

   

  Van de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische KliniekVan de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische KliniekVan de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische Kliniek

   Frenquently gestelde vragen 

   

  1. Waar wordt de Vuller ingespoten? 
   

  Natuurlijk, waar de vuller geval per geval wordt bepaald gaat, maar een aantal van de gemeenschappelijkste gebieden tussen de ogen zijn om de brug op te heffen, boven en onder een buil, of in een plaats die zelfs uit om het even welke asymmetrie zal. Het kan soms in het uiteinde worden ingespoten om een anders vlak gebied op te heffen. Het kan uw neus meer projectie geven die vooruit en raffineert het uiteinde een klein beetje komen.

   

  2. Kwetst het? 
   

  Uw arts zal het gebied vooraf gevoelloos maken, zodat zou u niet om het even wat moeten voelen. „Wanneer de mensen pijn hebben, is het gewoonlijk van de laag onderaan de huid, waar het gevoelloos maken van room niet altijd kan bereiken.

   

  3. Is Er Om het even welke Onderbreking? 
   

  Niet zou any more onderbreking dan u met een vuller elders op uw gezicht associëren. Het volledige proces vergt ongeveer 15 maximum minuten met nul terugwinningstijd, het super zeldzaam is te worden kneuzing-misschien zal 1 in 50 mensen die ik uiterst kleine heb gezien krijgen waar de naald gaat in-maar u kunt net, net terug naar lunch, of op een datum terug naar het werk gaan die nacht zonder probleem.

   

  4. Hoe Lang duurt het? 
   

  Een niet chirurgische neusbaan kan overal van 1 tot 2 jaar duren, niettemin als u niet tevreden met de resultaten bent, de behandeling kan worden omgekeerd. Kunnen de Simo Betere vullers worden opgelost, zodat als een patiënt niet van de verschijning houdt, kunnen wij iets inspuiten die volledig de vuller binnen 24 uren oplost.

   

  Van de de Correctie Hyaluronic Zure Injectie van het neusuiteinde Niveau van de de Veiligheids Medische Kliniek

   

   Boek Uw de Injectiebehandeling van de Neusvuller 
   

  Als u met uw neus ongelukkig bent, heeft het hebben van de optie om uw verschijning met een de injectiebehandeling van de neusvuller opnieuw te definiëren vele duidelijke voordelen over het gaan onder het mes.

   

  Voor snelle resultaten die vandaag uw zelfrespect zullen opvoeren, onmiddellijk uw benoeming zullen boeken of ons voor meer informatie AL zullen contacteren.

   

   Contact  Sarah
   E-mail  sarah@simobettertechnology.com
   Whatsapp  0086 - 137 311 87432

   

  Contactgegevens
  Simo Better Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: sarah

  Tel.: +8613731187432

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Beste Producten
  Andere Producten