Thuis ProductenDe Lift van de RADERTJEdraad

3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

Certificaat
Van goede kwaliteit Hyaluronic Zure Vullers voor verkoop
Van goede kwaliteit Hyaluronic Zure Vullers voor verkoop
Uitzonderlijke klantenservice en levering van punt in perfecte voorwaarde. Hoog geadviseerd.

—— Julia

Alle beste. Het gaan opnieuw tot opdracht geven! Zeer tevreden.

—— John

Product aangepaste beschrijving. De spuit kwam met twee injectieuiteinden. Het niet pijn.

—— Jenny

Ik ben extatisch over dit product! Ik voel zekerder over mij.

—— Mary

Ik heb goede resultaten. Ik ben zeer gelukkig met de vullers.

—— Paul

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de PDO-draadkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van de V.S. opdracht.

—— Michael

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— Hoed

De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

Ik ben online Chatten Nu

3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

China 3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie leverancier
3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie leverancier 3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie leverancier 3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie leverancier 3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie leverancier 3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie leverancier

Grote Afbeelding :  3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Simo Better Thread
Certificering: CE
Modelnummer: Van het de Lift 3d Radertje van de Pdodraad Lift van de de Neusdraad van Korea

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 zak
Prijs: USD 0.6-6.7 per piece
Verpakking Details: EO het pakket van Gassterilezation
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: de paypal Western Union,
Levering vermogen: 10000pcs/week
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Anti het Verouderen Pdo 4d Radertjer Cannula Materiaal: Polidioxanonadraad
Type: mono, monoschroef, tonordoschroef, radertjedraad Nld: Scherpe naald, l-naald, botte cannula
Functie: Verwijder Rimpel, Neus het vormen Gebruik: de behandelingen van de huidzorg
Naaldgrootte: 19-30G Naaldlengte: 25150mm
duur: 9~18 maanden Toepassing: Gezicht die, Lichaamscontour opheffen
Hoog licht:

cog thread face lift

,

barbed thread lift

Anti het verouderen Korea R cannula 3d 4d draad van radertjepdo met botte cannula voor neuslift

 

Minimaal Invasieve niet Chirurgische Draadlift die PDO-Draden gebruiken

 

In een naald van de de draadlift van radertjepdo, worden de draden opgenomen onderaan de huid aan onmiddellijk en effectief lift verzakkende huid. De het radertjeweerhaken worden van pdodraden hoofdzakelijk gebruikt op het gezicht en de hals, maar kunnen ook worden gebruikt om huid op het lichaam op te heffen. De draad het opheffen procedure impliceert geen chirurgie. Het is een minimaal invasieve en zeer veilige en efficiënte interne procedure met weinig onderbreking.

 

Begrijp PDO (Polydioxanone) 

 

PDO is een synthetisch polymeer (een type van suikermolecule) dat kleurloos en kristallijn is. Het is gebruikt in biomedische en farmaceutische toepassingen vele jaren wegens zijn uiterst veilig profiel. Dit materiaal heeft uitstekende biocompatibility (b.v. is het niet allergisch en niet antigenic) en is ook volledig biologisch afbreekbaar en leidt litteken tot geen weefsel. Aangezien het lichaam volledig materiële PDO absorbeert, worden de mogelijke complicaties beduidend verminderd.

 

3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

Eigenschappen van Draad het Opheffen Procedure

 

v-het de draadradertje van vandaag van liftpdo is volledig oplosbaar, neer na verloop van tijd breekt het betekenen van het lichaam hen natuurlijk. Deze absorbeerbare draden zijn beter om vele redenen:

 

Zij zijn veel veiliger met zeer met lage risico's van besmetting. De bacteriën hebben geen permanent buitenlands materiaal om te leven en van het immuunsysteem van het lichaam te verbergen. Dit maakt het risico van besmetting vrij veel onbestaand.
 

Zij hebben veel minder kans na verloop van tijd van breuk.
 

Zij verbeteren huidkwaliteit door collageenproductie te bevorderen, die de huid vaster en strakker maken om de aanvankelijke het opheffen resultaten te verbeteren.
 

Zij verstrekken een natuurlijkere, driedimensionele blik, aangezien zij in twee richtingen kunnen worden opgeheven.

3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

 

 Mono Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm) Monoschroef Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm)
Gezichts van het de richtings 3d 4d radertje van liftbi cannula van pdodraden beschikbare uiteinden 29 25 Gezichts van het de richtings 3d 4d radertje van liftbi cannula van pdodraden beschikbare uiteinden 29 25
29 38 29 38
29 50 29 50
Tornadoschroef Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm) Oogdraad Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm)
Gezichts van het de richtings 3d 4d radertje van liftbi cannula van pdodraden beschikbare uiteinden 26 30 Gezichts van het de richtings 3d 4d radertje van liftbi cannula van pdodraden beschikbare uiteinden 29 25
26 60 30 25
26 90 30 38
Naald van RADERTJE 3D L Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm) RADERTJE 3D Botte cannula Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm)
Gezichts van het de richtings 3d 4d radertje van liftbi cannula van pdodraden beschikbare uiteinden 19 38 Gezichts van het de richtings 3d 4d radertje van liftbi cannula van pdodraden beschikbare uiteinden   18 100
19 60 18 120
21 38 18 150
21 60 19 100
De multinaald van Draadl Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm) De Naald van L van de neusdraad Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm)
Gezichts van het de richtings 3d 4d radertje van liftbi cannula van pdodraden beschikbare uiteinden 21 60 Gezichts van het de richtings 3d 4d radertje van liftbi cannula van pdodraden beschikbare uiteinden 19 38
23 38 19 60
23 50 21 60
Het vormen van draad-Botte cannula Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm) Het vormen van Botte cannula draad-B Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm)
3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie 18 100 3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie 18 100
19 100
RADERTJE 4D/6D Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm) De Naald van L van de netwerkdraad Naaldgrootte (G) Naaldlengte (mm)
Scherpe naald 23 60,80,90,100 3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie 19 38
L naald 21 100 19 50
Botte cannula 18 100.120 19 60
19 70.100.120 / /
21 100 / /

 

Waarom wij gebruiken pdolift van het radertje 3D gezicht?

 

Aangezien wij verouderen, verliezen wij volume in ons gezicht en ons huidbegin om te verzakken. Een nonsurgical manier verzakkende huid effectief om op te heffen om de natuurlijke en jeugdige V-vorm en de vitaliteit van het gezicht te herstellen.

 

Het radertje van Plastische chirurgiedraden PDO is de perfecte oplossing om verzakkende huid zonder chirurgie te richten die natuurlijk kijkt en is ook efficiënt en veilig wanneer behoorlijk uitgevoerd. Het snel wordt de behandeling van keus, vooral voor bezige individuen die hun dagelijkse activiteiten moeten snel hervatten.

 

 

 

3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

 Scherp typeuiteinde  L type uiteinde  W type uiteinde
 Het heeft de minste weerstand, maar heeft een grotere gekronkelde oppervlakte en is naar voren gebogen aan het kneuzen, roodheid en het zwellen. Het is minder schadelijk voor de huid, gemakkelijk om de naald in te gaan, is de naaldweerstand klein. Het veroorzaakt de minste schade aan het huidweefsel en grote weerstand tegen naaldtoevoeging.

 

Voordelen van pdo van het bidirecionalradertje

 

Moment die opheffen: De mensen houden van de onmiddellijke lift van verzakkende huid die jaren uit het gezicht en de hals verwijdert.

 

Natuurlijke resultaten: De natuurlijke maar toch merkbare resultaten kunnen met de van het pdo4d radertje van Korea ultra worden bereikt opheffende draad. Er is geen zorg van „over--getrokken „of wind-blown““ het kijken zoals met een chirurgische facelift.

 

Niet chirurgisch: Aangezien de procedure geen knipsel en insnijdingen impliceert, verlaat het geen permanente littekens zoals traditionele faceliftchirurgie.

 

Minimale onderbreking: Omdat pdodraad v van het schoonheidsmiddelenradertje het opheffen procedure dan een chirurgische facelift veel minder invasief is, is de onderbreking zeer minimaal. De meeste mensen kunnen naar het werk spoedig na de procedure terugkeren.

 

Collageenstimulatie: Het de lift 3d radertje van de pdodraad bevordert uw eigen huid om meer collage op de behandelingsgebieden over verscheidene maanden geleidelijk aan te veroorzaken. U niet alleen krijgt het voordeel van een onmiddellijke lift, wordt uw huid ook vaster na verloop van tijd en strakker!

 

Rendabel: De draadlift is een zeer rendabele manier om een meer jeugdige verschijning te bereiken in vergelijking met andere esthetische procedures.

 

Veiligheid: De absorbeerbare 3d procedure van de de draadlift van radertjepdo is zeer veilig. In feite, kan het nog veiliger zijn dan huidvullers. Aangezien de draden dun zijn, hebben zij niet het potentieel om bloedstroom in schepen te blokkeren. Ook, aangezien de procedure onder lokaal verdovingsmiddel wordt gedaan, draagt het niet het risico van algemene die anesthesie in een traditionele chirurgische facelift wordt gebruikt.

3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

 

PDO past de resultaten van radertjesweerhaken in

 

De korte, niet met weerhaken draden kunnen worden gebruikt om fijne lijnen op het gezicht, evenals het aanhalen en het opheffen gebieden zoals jawline en de hals te behandelen. De dikkere „radertjes“ of de draden met weerhaken kunnen een significante verbetering aan het medio en lagere gezicht geven, soms kan een combinatie zowel draden niet met weerhaken als met weerhaken worden gebruikt om beste resultaten te geven.

 

De procedure van het de liftradertje 4d van de pdodraad is praktisch niet-invasief gebruikend kleinst van insnijdingen en de behandelingen zullen een ongeveer uur vergen. Een lokaal verdovingsmiddel wordt gebruikt om u van maximumcomfort te voorzien, zal om het even welke roodheid binnen een paar dagen verdwijnen. De resultaten van 4d-de draadlift Korea van radertjepdo voor gezichtsschoonheidsbehandeling spreken voor zich. Er is minimale onderbreking met deze behandeling.

3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

 

Is de procedure pijnlijk?

 

De draad botte type van het pdoradertje procedure is minimaal pijnlijk. De pijnen komen hoofdzakelijk tijdens de injectie van lokale anesthesie voor bij de invoegposities van de draad.

 

Hoeveel algemeen de draadradertje van gezichts opheffend pdo heb ik nodig?

 

Afhankelijk van de strengheid van het neerhangen evenals het aantal gebieden die moeten worden behandeld. Het lagere gezicht vereist 3-4 van de de draadnaald van multi-richtingspdo gewoonlijk het radertjehechting aan elke kant. Midface zal 2-3 draden aan elke kant vereisen. De wenkbrauwlift zal een draad 2-3 aan elke kant vergen. De onderkin zal draad 2 aan elke kant vereisen.

 

3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie3d 4d-van de de Liftneus van de RADERTJEdraad van de de Draadlift Cannula van Korea R Snelle Absorptie

Contactgegevens
Simo Better Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: sarah

Tel.: +8613731187432

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)