Thuis ProductenDe Injecties van de bilverhoging

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

Certificaat
Van goede kwaliteit Hyaluronic Zure Vullers voor verkoop
Van goede kwaliteit Hyaluronic Zure Vullers voor verkoop
Uitzonderlijke klantenservice en levering van punt in perfecte voorwaarde. Hoog geadviseerd.

—— Julia

Alle beste. Het gaan opnieuw tot opdracht geven! Zeer tevreden.

—— John

Product aangepaste beschrijving. De spuit kwam met twee injectieuiteinden. Het niet pijn.

—— Jenny

Ik ben extatisch over dit product! Ik voel zekerder over mij.

—— Mary

Ik heb goede resultaten. Ik ben zeer gelukkig met de vullers.

—— Paul

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de PDO-draadkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van de V.S. opdracht.

—— Michael

Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— Hoed

De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

Ik ben online Chatten Nu

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

China 10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids leverancier
10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids leverancier 10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids leverancier 10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids leverancier 10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids leverancier 10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids leverancier

Grote Afbeelding :  10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Simo Better
Certificering: CE
Modelnummer: de vuller van Ha van de bilverhoging

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: USD 25-90 per piece
Verpakking Details: 1 stuk per doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: de paypal Western Union,
Levering vermogen: 10000pcs/week
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Medische kliniek, het ziekenhuis Functie: Verbonden kruis, Lange duur
Naam van het product: Billen Zure Hyaluronic Vuller Materiaal: Cross-linked Natrium Hyaluronate
Type: Fijne Derm Diepe Subskin Concentratie: 20mg/ml-24mg/ml
Functie: Verwijder Rimpel, Lippenverhoging, anti-Rimpel, gezicht het vormen Gebruik: Borst en bilverhogings huidvuller
Deel: 1ml/2ml/10ml Vorm: Vloeibaar Gel
duur: 9~18 maanden opslagruimte: Kamertemperatuur
Hoog licht:

injectable fillers for buttocks

,

injection for buttocks enlargement

Om billen Zure Hyaluronic Vuller te kopen Vuller van 10 Ha van de de Bilverhoging van ml de Huid

 

 Rimpelinjectie met hyaluronic zuur 
 

De huidvullers worden ingespoten in rimpels om hun verschijning te minimaliseren. Zij bevatten substanties zoals hyaluronic zuur van Ha dat natuurlijk in het bindweefsel van de huid wordt gevonden. De substanties, die ook in natuurlijk bindweefsel worden gevonden, binden water, daardoor gevend de huid meer volume en het gladmaken rimpels. Het lichaam degradeert hen volledig over een periode van verscheidene maanden.  

Hyaluronic zure huidvuller voor injectie in nasolabial en nasolabial vouwen, evenals in rimpels van herhaalde gelaatsuitdrukkingen, wordt algemeen gebruikt.

 

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

 

 Simo Betere Vuller 

 

Simo beter is een familie van hyaluronic zure die vullerinjectie wordt gebruikt om 9 maanden aan één jaar van correctie voor gematigde aan strenge gezichtsrimpels en vouwen, zoals nasolabial vouwen (lijnen van de neus aan de hoeken van de mond) te verstrekken. De huidspuit van het vuller hyaluronic zure gel 1ml wordt ook gebruikt voor lippenvergroting.

 

Bevat de Simo Betere vuller meer hoogst cross-linked formuleringen voor het volumizing en correctie van diepere vouwen en rimpels.

Zijn gamma van producten wordt ontworpen om aan specifieke behoeften afhankelijk van het gebied van het gezicht die en een verhoging van het vereiste volume te voldoen worden behandeld.

 

 Hyaluronic Zuur 

 

Het belangrijkste ingrediënt in Simo beter is hyaluronic zuur die (HA), a natuurlijk - het voorkomen suiker in het lichaam wordt gevonden dat de de het huidvochtigheid, volume, en elasticiteit geeft. Hyaluronic zure werken door in water bij de injectieplaats te houden en als beschermende agent te handelen. Het voegt tijdelijk volume en een meer vlote verschijning aan de huid toe. De meeste patiënten hebben meer dan één behandeling nodig om optimale resultaten te bereiken.

 

Aangezien Ha met leeftijd uitgeput wordt, verliest de huid volume en de rimpels zullen eerder verschijnen. Wanneer ingespoten, handelt Ha als een spons om water in de huid aan te trekken. Dientengevolge, het plumps omhoog het gebied waarin het werd ingespoten. Naast het veroorzaken van onmiddellijke gladmakende resultaten, toont het onderzoek vanaf 2007 aan dat hyaluronic zure huidvuller van Korea de eigen productie van de huid van collageen opvoert. Dat betekent minder aanraking-UPS kan worden vereist, en dat wanneer het tijd voor aanraking-omhooggaand is, minder van het materiaal noodzakelijk zal zijn (herhaal zo de behandelingen goedkoper zouden moeten zijn). Één voordeel van op Ha-Gebaseerde vullers over vroegere opties is dat omdat Ha natuurlijk in het lichaam wordt gevonden er geen risico van een allergische reactie is.

 

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

 

Type Simo beter Boete Simo Betere Derm Simo beter diep Simo Betere Subskin
Behandelingsgebieden Voorhoofdrimpels, Frown lijnen, Kraai " s voeten, Lippendrukken, Oorleluitbreiding Nasolabial vouwen, wangen die, nasolabial groef, lippenverhoging opvullen Rhinoplasty, kin, borstuitbreiding Billen, borst, penisuitbreiding
Waar te in te spuiten zeer dunne, oppervlakkige lijnen Middelgrote deeltjesgrootte voor gematigde rimpels Grotere deeltjes voor diepe vouwen Grootste deeltjes voor lichaam
De naaldgrootte van BD 30G 27G 27G 23G
Benaderend aantal geldeeltjes ml 400.000 200.000 100.000 20.000
Paticlegrootte (mm) 0.10-0.15 0.15-0.28 0.28-0.5 0.5-1.25
Volume van spuit 1ml/2ml 1ml/2ml 1ml/2ml 10ml

 

 

Concentratie Duur Oorsprong Opslag Model
20mg/ml 9-18 maanden Niet dierlijk Kamertemperatuur Verbonden kruis

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

 

 Welke huidvuller kan doen? 

 

Gezichts hyaluronic zure huiddievullerneuramis, ook als huidvullers wordt bekend, kunnen alle soorten van magisch werken: de mollige verdunnende lippen, geven wenkbrauwen een lift, jukbeenderen verbetert, onder-oogcirkels wist, glimlachlijnen gladmaakt, en u verlaat meer gerust kijkend en verjongenen-en ja, zelfs, een paar jonger jaar.

 

2ml gelatineer vorm de gezichts huidvuller in een minder dan uur kan worden ingespoten en weinig daarna vereisen aan geen onderbreking. De bijwerkingen zijn minder belangrijk. Van tijd tot tijd, kan een persoon een allergische reactie op een huidvuller hebben, maar voor de meeste mensen, het slechtst die zal gebeuren is het milde kneuzen, het zwellen, of roodheid waar de vuller in:spuiten-alle tijdelijke bijwerkingen was.

 

De tijdelijke werkkracht is het sleutelwoord wanneer het spreken over enige andere potentiële downside van gezichtsvuller en bilinjectievullers: Zij duren niet voor altijd. Soms draagt het effect weg na 6 maanden, afhankelijk van de vuller en hoe het heeft gebruikt. Dit gezegd zijnde, leveren sommige procedures resultaten op die zolang anderhalf jaar goed zijn.

 

 

Cross-linked anti-rimpel huidvullers zijn een grote optie voor individuen die jeugdige volheid te herstellen aan het gezicht, van mollige lippen te genieten, ondiepe contouren kijken te verbeteren of die gezichtsvouwen en rimpels zacht te worden. Ook bedoeld als „vloeibare facelift,“ de behandeling met collageen huidvuller zal individuen van veel van de wenselijke resultaten van facelift, maar niets van de terugwinning of onderbreking voorzien.

 

Hyaluronic zure gezichts injecteerbare vullers zullen meer volume aan weefsel toevoegen, maar zullen geen bovenmatige verzakkende huid elimineren of verminderen. Zij leveren tijdelijke resultaten en moeten worden herhaald regelmatig om de wenselijke gevolgen te handhaven.

 

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

Wat wordt verwacht na de procedure?
 

Binnen de eerste 24 uren, vermijd:

zware oefening
uitgebreide zon of hitteblootstelling
alcoholische dranken
De blootstelling aan om het even welke bovengenoemd kan tot tijdelijke roodheid leiden die, die en/of bij de injectieplaats zwellen jeuken.

Als het zwellen voorkomt, plaats een ijspak over het gezwelde gebied.

Vraag de arts hoe lang om tot samenstelling te wachten na de procedure kan re- wordentoegepast.

 

Hoe lang duurt de huidvullercorrectie?
 

De correctie met de Betere huidvuller van Simo is tijdelijk. De re-injecties kunnen, typisch tussen 9 maanden en één jaar na de aanvankelijke injectie worden vereist. De kleinere injecties (ongeveer de helft van het bedrag) zijn nodig voor herhalingsprocedures.

 

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

10 ml de Huid van de de Injectiesveiligheid van de Bilverhoging van de de Leveringshuid Vochtigheids

Contactgegevens
Simo Better Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: sarah

Tel.: +8613731187432

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)